A házi készítésű desszertek híve? Ha a válasz igen, akkor jó helyen jár – a Bettr-food blogon. Tudjuk, hogy Ön gyakran keres egészségesebb alternatívákat családja kedvenc desszertjei mellé, amelyek általában sok fehér cukrot és egyéb, a szervezetnek nem túl jó összetevőket tartalmaznak.
Ma elkészítettük a vegán házi Snickers receptjét. Ez a desszert körülbelül 10 percet igényel a sütőben, valamint további 10 percet a finom krém és az alap elkészítéséhez. Szeretjük a gyors, ízletes és egészséges recepteket, ezért ne vesztegessük tovább az időt. Kezdjük lépésről lépésre a mai desszerttel!
Előkészítés:
1. lépés: Készítse elő az alapot: Egy tálban keverje össze a mogyorólisztet, az eritritport és az olvasztott kókuszolajat. Addig keverjük, amíg a keverék sima és ragacsos nem lesz. Ha túl száraznak tűnik, adjunk hozzá még 1-2 teáskanál kókuszolajat vagy vizet. A masszát egyenletesen egy sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodjuk. 180°C-on 8-10 percig sütjük. Hagyja teljesen kihűlni.
2. lépés: Készítse el a tölteléket: egy másik tálban keverje simára a mogyoróvajat, a kókuszkrémet és az eritritport. A kihűlt alapra kenjük a tölteléket, és megszórjuk pirított mogyoróval a ropogós állag érdekében.
3. lépés: Adja hozzá a feltétet: Olvasd fel a Bett'r kesudiót és a mogyorót dupla bojlerben vagy mikrohullámú sütőben alacsony lángon. Az olvasztott keveréket egyenletesen a töltelékre öntjük. A desszertet 1-2 órára hűtőbe tesszük.
4. lépés: Vágja fel és tálalja:Miután a desszert megszilárdult, vágja kockákra vagy négyzetekre.
Tippek:
Ha az édesebb ízt kedveli, adjon még egy kis eritritport az alaphoz vagy a töltelékhez.
Tárolja a Snickerst légmentesen záródó tartályban a hűtőszekrényben legfeljebb 5 napig.
Ezek a házi készítésű vegán Snickerek az íz és az egészség tökéletes kombinációja. Élvezd minden falatot! 🥜🍫